Politica de retur

Clientul are dreptul să returneze produsele cumpărate

Dacă sunteți nemulţumit de produsele cumpărate on-line de la www.modaitalia.ro, puteți să le înlocuiți sau să le restituiți.
Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, clientul beneficiaza de dreptul de restituire a produselor cumpărate.
Restituirea se poate face, fără să fie nevoie să se justifice decizia, în termen de maxim 14 zile începând cu ziua în care ați intrat în posesia fizică a produsului. În acest sens, clientul va trebui să informeze vânzătorul despre operațiunea de retur prin apel la numarul: 0746 216 073, ori e- mail la adresa comenzi@modaitalia.ro – unde să menționeze Numele, Prenumele, numarul de telefon și articolele achiziționate.
Produsele trebuie să nu fie folosite și accesoriile de protecție să nu fi fost îndepărtate (produsele sunt restituite nedeteriorate și în ambalajul lor original). Ele trebuie să conțină toate elementele în starea lor originală spre a putea fi revândute ca și produse noi. În cazul în care produsele poartă urme de folosință sau au fost îndepărtate elementele care îl fac impropriu pentru a fi vândut ca și produs nou, restituirea nu poate avea loc.

Nu se acceptă pentru returnare produse care prezintă pete, zgârieturi, lovituri, modificări fizice, ciobiri sau produse care prezintă urme de uzură, etc.

Produsul trebuie să fie însoțit de factura fiscală și orice alte documente care au fost transmise clientului.
Restituirea produselor se va face pe cheltuiala clientului, SC RIMARK PREST SRL va restitui contravaloarea produselor în termen de cel mult 30 de zile de la recepționarea lor la adresa vânzătorului. Cheltuielile aferente transferului bancar sau curierului vor fi suportate de către cumpărător.
Aveți posibilitatea și de a schimba produsele comandate și returnate cu alte produse de aceeași valoare, alese de către dumneavoastră din magazinul nostru. Livrarea produselor schimbate se va face în termen de cel mult 7-10 zile de la data primirii de către vânzător a coletului cu produsele restituite. Cheltuielile de livrare pentru produsele înlocuite vor fi suportate de către cumpărător.

Vă stăm la dispoziție pentru toate detaliile de care aveți nevoie în cazul unui retur.