Cum Platesc?

Ramburs sau Online
Vă punem la dispoziţie 2 metode de plată a comenzilor:
1. Numerar/ramburs la primirea coletului
Achitaţi contravaloarea comenzii la curier în momentul primirii coletului. In cazul în care nu sunteţi la adresa în momentul sosirii curierului, puteţi apela la o alta persoană pentru recepţionarea acestuia.
2. Plata online cu cardul (Visa/Maestro/Mastercard)
Puteţi efectua plata online cu cardul dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină prin procesatorul de plăţi online netopia.ro. Cardurile acceptate la plată sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul în care selectaţi această metoda de plată, la apăsarea butonului veţi fi redirecţionat către o pagină securizată a procesatorului de plăţi unde trebuie să introduceţi datele cardului dumneavoastră. Deoarece datele dumneavoastră personale sunt confidenţiale, acestea sunt criptate şi vor fi procesate direct de catre banca emitentă a cardului şi nu sunt disponibile angajaţilor SC RIMARK PREST SRL sau oricaror altor persoane neautorizate.
Daca aţi ales metoda de plată ”Online prin card bancar“ este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti.
– Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
– “3-D Secure” asigură în primul rand ca nici o informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.
Important de ştiut:
Pentru plaţile prin card bancar nu este perceput nici un comision.